Pčelari Panonije

Županijski savez pčelara Osječko-baranjske županije

Četvrtak, 22 Veljača 2018

Nalazite se ovdje: Vijesti iz saveza Obavijesti

Obavijesti

DATUMI PČELARSKIH SKUPŠTINA 2013. godine

Pregled održavanja godišnjih skupština u udrugama županijskog saveza pčelara Osječko-baranjske županije i skupštine HPS-a

Obavijest o osnutku pčelarske udruge »Levanjska Varoš»

Na inicijativu grupe pčelara s područja općine Levanjska Varoš, dana 05. siječnja (subota) 2013. godine, u prostorijama općinske vijećnice Levanjska Varoš, održana je osnivačka Skupština Pčelarske udruge «Levanjska Varoš».
To je prva Pčelarska udruga, osnovana izvan grada Đakova a na području Đakovštine. Djelovati će prvenstveno na području svoje općine a i ostalih bližih općina.

UPIS 9. GENERACIJE PČELARSKE ŠKOLE

Županijski savez pčelara Osječko – baranjske županije, u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem u Osijeku, Gradom Osijekom i Osječko – baranjskom županijom upisuje polaznike 9. generacije pčelarske škole.

PČELARSKI SAJMOVI U 2013. GODINI

Županijski savez pčelara Osječko – baranjske županije za svoje članove organizira autobusom posjete slijedećim pčelarskim sajmovima:

DANI MEDA U HRVATSKOJ: U TIJEKU JAVNI NATJEČAJ ZA OCJENJIVANJE MEDA I DRUGIH PČELINJIH PROIZVODA!

(HPS, Ivana Berg-Divald) U organizaciji Hrvatskog pčelarskog saveza, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Osijek, Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije i Županijskog saveza pčelara Osječko-baranjske županije, u Osijeku će se od 4. do 7. listopada održavati Dani meda u Hrvatskoj. Osim natjecanja u kvaliteti sortnih vrsta meda Hrvatske, u sklopu Pčelarske manifestacije održat će se i državno natjecanje u kvaliteti pakovina meda i pića, proizvoda za poboljšanje zdravlja na bazi meda i suvenira, te državno natjecanje u kvaliteti pića od meda i na bazi meda.

Stranica 3 od 4