Pčelari Panonije

Županijski savez pčelara Osječko-baranjske županije

Četvrtak, 22 Veljača 2018

Nalazite se ovdje: Vijesti iz saveza Novosti

Novosti

Tretiranja pčelinjih zajednica

Poštovani pčelari

Dolazi vrijeme provedbe tretiranja pčelinjih zajednica sukladno NPP za 2015 godinu koje ste obvezni provesti. Molim Vas da pravovremno nabavite propisane obrasce za praćenje i evidentiranje provedenog tretiranja zajednica. Iste možete dobiti kod  povjerenika pašnog reda Udruge „Pčela“ Osijek gospodina Željka Rašić, mob 091 549 6737 ili skinuti sa stranica HPS-a. Napominjem da se popunjeni obrasci po završetku tretiranja, jedan primjerak moraju predati povjereniku pašnog reda, a drugi primjerak pčelari moraju čuvati obvezno najmanje 5 godina.

S poštovanjem
Slavko Stojanović

PROGRAMA KONTROLE I SUZBIJANJA VAROOZE U 2015. GODINI
OBRAZAC 1.
OBRAZAC 2.

Na Izvanrednoj skupštini ŽSP OBŽ su izršene promjene u sastavu upravljačke strukture Saveza

Na Izvanrednoj skupštini ŽSP OBŽ su izršene promjene u sastavu upravljačke strukture Saveza te je jednoglasnom odlukom skupštinara za novog predsjedniaka izabran Slavko Stojanović, predsjednik PU „Pčela“ Osijek, a za dopredsjednika ŽSP OBŽ Željko Tomić, predsjednik PU „Đkovština“ Đakovo.

Opširnije

POZIV za Izvanrednu skupštinu ŽSP OBŽ

Poštovani
Dostavljam POZIV za Izvanrednu skupštinu ŽSP OBŽ koja će se kako smo već dogovorili održati 30. lipnja 2015. godine u Antunovcu, Braće Radića 4, u društvenom domu sa početkom u 20,00 sati.
Obzirom da nemam e-mail-ove od svih članova Upravnog odbora molim Vas da obavijestit sve kojima nisam dostavio ovaj mail te ih upoznate sa sadržajem i dnevnim redom.
Unaprijed se zahvaljujem i molim Vas ako u nekom od dokumenata uočite neku grešku koju nismo primijetili tijekom zadnjeg usuglašavanja i pregleda da mi javite ili pošaljete mail sa prijedlogom za ispravku.

S poštovanjem

POZIV ZA SKUPŠTINA ŽSPOBŽ 30. lipnja 2015.
VJERODAJNICA za Izvanrednu skupštinu OBŽ

Finanacijski Plan ŽSP OBŽ za 2015.
Novi STATUT ŽSP OBŽ iz 2015.
Plan rada ŽSP OBŽ za 2015.
POSLOVNIK O RADU IZ. SKUPŠTINE

ISPRAVAK PRAVILNIKA O PROVEDBI MJERA NACIONALNOG PČELARSKOG PROGRAMA ZA RAZDOBLJE OD 2014. DO 2016.

logo-novi
Prenosimo sa HPS-a.
U NN 39/15 objavljen Ispravak Pravilnika o provedbi mjera Nacionalnog pčelarskog programa za razdoblje od 2014. do 2016. godine u 2015. godini.


Ispravak pročitajte OVDJE !

 

STATUT ŽSPOBŽ - javna rasprava

Poštovani,

Šaljem Vam STATUT  ŽSPOBŽ na javnu raspravu. Prijedlog dopune i izmjene STATUTA uradio je radni TIM u sastavu: Slavko Stojanović, Anton Dalšašo, Dalibor Aćimović, Nikola Šušak i Zvonimir Pajnić. Upravni odbor ŽSPOBŽ na svojoj 13. Sjednici razmotrio je prijedlog STATUTA i donjeo  odluku o upućivanju prijedloga statuta na javnu raspravu.  

Predsjednici UDRUGA imaju obavezu da STATUT za raspravu upute svojim članovima putem e-mail poruke  i razmotre ga na okupljanjima pčelara u udruzi.

Javna rasprava je otvorena do 15.04.2015.

                                                                                                   Predsjednik ŽSPOBŽ: Zvonimir Pajnić

Statut

Stranica 8 od 17