Pčelari Panonije

Županijski savez pčelara Osječko-baranjske županije

Četvrtak, 22 Veljača 2018

Nalazite se ovdje: Vijesti iz udruga PU Pčela Osijek

PU Pčela Osijek

Održan sastanak pčelara PU Pčela Osijek

Sa sastanku pčelarske udruge „Pčela“ Osijek koji se održao u utorak, 20.prosinca 2011. u BIOS-u Osijek, J.J. Strossmayera 341, i počeo je u 17.10 sati.

Obavijest za podnošenje zahtjeva za sufinanciranje kupljene opreme za pčelarstvo

U dole navedenim mjerama piše do kada se mora predati zahtjev, te stoga prikupite račune i odite do agencije podnijeti zahtjev jer je ostalo još malo vremena. Račune koje ste prikupili za razdoblje od siječnja do 1.kolovoza su važeći za ovu godinu te se mora predati do 19.kolovoza.

Tajnik PU "Pčela" Osijek

OBAVIJEST PČELARIMA PČELARSKE UDRUGE „PČELA“ OSIJEK

Ovim putem obavještavamo sve pčelare da se aktivnosti prema Programu potpora za pčelarstvo u 2011. godini nastavljaju i dalje. Kako je prikupljanje podataka za Evidenciju pčelara i pčelinjaka prema odredbama Pravilnika o držanju pčela i katastru pčelinje paše pri kraju, potrebno je krenuti sa aktivnostima za drugu programsku mjeru – Kontrola kvalitete meda.

Godišnja skupština PU „Pčela“ Osijek

Godišnju skupština udruge se održala dana 06.ožujka 2011. u 10:00 sati, u osnovnoj školi Antuna Mihanovića, Gundulićeva 5a.

Upis poticaja po kg meda

Dana 18.siječnja 2011. (utorak) pčelarska udruga „Pčela“ iz Osijeka je  u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića, Osijek, Gundulićeva 5a (ulaz u dvorištu - iza ugla Privredne banke) organizirala upis za poticaje po kg meda za 2010.godinu. Upis su napravili djelatnici Hrvatske poljoprivredne agencije iz Donjeg Miholjca. Počelo je u 17;00 sati i trajalo do 18;10. Dosta se pčelara odazvalo na upis, te se uz druženje i razgovor sve polako obavljalo.

Stranica 20 od 21