Pčelari Panonije

Županijski savez pčelara Osječko-baranjske županije

Četvrtak, 21 Rujan 2017

Nalazite se ovdje: Vijesti iz udruga PU Pčela Osijek

PU Pčela Osijek

Staklena ambalaža za med sa poklopcima

logo pcela

Poštovani pčelari!

Dostavljam Vam prijedlog za organiziranu nabavku staklene ambalaže za med sa poklopcima po veoma povoljnoj cijeni.

Opširnije

Distribucija lijeka VMP

logo pcela

Poštovane pčelarke i pčelari

Od ponedjeljka 04. svibnja 2015 godine možete podići VMP koji ste naručili za tretiranje pčelinjih zajednica protiv Varoze. Podizanje lijekova je za članove PU „Pčela“ Osijek i PU „Baranja“ u veterinarskoj stanici Osijek, Vinkovačka cesta, u vremenu od 08,00 sati do 14,00 sati svaki dan (subotom do 13,00 sati) osim nedjelje, telefon za informacije 031/ 275 065. Ostale udruge mogu također podići lijekove u veterinarskim stanicama gdje su dostavljali popise preko udruga od ponedjeljka.

S poštovanjem  Slavko Stojanović

Radni sastanak po pitanju podjele VMP

logo pcela

Poštovane kolege

U koordinaciji sa mag.ing.agr. Robertom Viviora dogovorio sam radni sastanak po pitanju podjele i svih nejasnoća oko VMP u Našicama dana 13. travnja 2015. Domaćin je gospodin Špoljarić, PU "Pčela" Našice u njihovim prostorijama, sa početkom u 18,00 sati. Ako ima još netko zainteresiran za navedenu problematiku slobodno može doći, a nadam se da ćete ih i obavijestiti obzirom da su nam rokovi kratki.

S poštovanjem Slavko Stojanović

Prijava za VMP

logo pcelaPoštovane pčelarke i pčelari!

Pozivam Vas da osobno dođete u prostorije udruge Strossmayerova 1 dana 09. travnja 2015 u vremenu od 18,30 do 20.00 sati i izvršite prijavu za VMP koji ste odlučili primijeniti na svojim pčelinjim zajednicama ove godine. Dužni ste upisati broj doza i vrstu  VMP osobne podatke da bi Vam pravodobno mogli pripremiti račun koji će se proslijediti agenciji za plaćanje do 15. svibnja 2015. godine. VPM će svaki pčelar podizati osobno u vetrinarskoj stanici Osijek, na Vinkovačkoj, i po preuzimanju platiti.

S. Stojanović

O B A V I J E S T PROIZVOĐAČIMA PČELINJIH PROIZVODA

logo pcela

U cilju što bolje informiranosti, izbjegavanja nepravilnosti u primjeni zakona i time uzrokovanih dodatnih troškova, obavještavamo proizvođače pčelinjih proizvoda:

(Obavijest)

Stranica 9 od 20