Pčelari Panonije

Županijski savez pčelara Osječko-baranjske županije

Srijeda, 17 Siječanj 2018

Nalazite se ovdje: Vijesti iz udruga PU Pčela Osijek

PU Pčela Osijek

Poziv za sudjelovanje na 7. međunarodnom ocjenjivanju meda u okviru manifestacije "Agroexpo" u Virovitici

Poštovani,

Virovitičko-podravska županija u suradnji sa HGK-ŽK Virovitica te pčelarskim grupacijama sa područja županije organizira 10. županijsko i 7. međunarodno ocjenjivanje meda u okviru sajamske manifestacije “Agroexpo 2015” koja se održava 29. kolovoza 2015. (subota) u Virovitici na otvorenom prostoru (Trg kralja Tomislava 6) u vremenu od 08:00 – 14:00 sati.

Program testiranja, treninga i edukacije za senzorsku analizu meda

logo pcela

U privitku dostavljam program edukacije za pčelare zainteresirane da se bave ocjenjivanjem meda. Program i realizacija je u organizaciji Tehnološkog fakulteta, prof dr sc Mirjana Primorac.
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek  organizira  Program testiranja, treninga i edukacije za senzorsku analizu meda.  
Molim sve zainteresirane pčelare koji su zainteresirani za  program  da se jave do  01. srpnja 2015. kako bi se mogao detaljno organizirati inicijalni sastanak oko realizacije programa. Javiti se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na telefon 091 55 34 236.
S poštovanjem Slavko Stojanović

Opširnije..

Staklena ambalaža za med sa poklopcima

logo pcela

Poštovani pčelari!

Dostavljam Vam prijedlog za organiziranu nabavku staklene ambalaže za med sa poklopcima po veoma povoljnoj cijeni.

Opširnije

Distribucija lijeka VMP

logo pcela

Poštovane pčelarke i pčelari

Od ponedjeljka 04. svibnja 2015 godine možete podići VMP koji ste naručili za tretiranje pčelinjih zajednica protiv Varoze. Podizanje lijekova je za članove PU „Pčela“ Osijek i PU „Baranja“ u veterinarskoj stanici Osijek, Vinkovačka cesta, u vremenu od 08,00 sati do 14,00 sati svaki dan (subotom do 13,00 sati) osim nedjelje, telefon za informacije 031/ 275 065. Ostale udruge mogu također podići lijekove u veterinarskim stanicama gdje su dostavljali popise preko udruga od ponedjeljka.

S poštovanjem  Slavko Stojanović

Radni sastanak po pitanju podjele VMP

logo pcela

Poštovane kolege

U koordinaciji sa mag.ing.agr. Robertom Viviora dogovorio sam radni sastanak po pitanju podjele i svih nejasnoća oko VMP u Našicama dana 13. travnja 2015. Domaćin je gospodin Špoljarić, PU "Pčela" Našice u njihovim prostorijama, sa početkom u 18,00 sati. Ako ima još netko zainteresiran za navedenu problematiku slobodno može doći, a nadam se da ćete ih i obavijestiti obzirom da su nam rokovi kratki.

S poštovanjem Slavko Stojanović

Stranica 9 od 21