Pčelari Panonije

Županijski savez pčelara Osječko-baranjske županije

Srijeda, 17 Siječanj 2018

Nalazite se ovdje: Vijesti iz udruga PU Pčela Osijek

PU Pčela Osijek

OSIJEK - PU“PČELA“OSIJEK, godišnja skupština 2016.

logo pcela
Održana redovna izvještajna godišnja skupština
PU“Pčela“Osijek,održala je svoju redovnu izvještajnu godišnju skupštinu  u  objektu Vikarijata u Osijeku. Skupštini su bili nazočni:iz HPS-a,Tomislav Gerić, Saša Petrić, Josip Lovković ispred  OBŽ,  Mario Marijanović  član UOHPS-a sa OBŽ, Stanko Čuljak član UOHPS-a sa VSŽ, Milan Kramer predsjednik Suda časti HPS-a, predsjednici ili izaslanici pčelarskih udruga sa OBŽ: Beli Manastir, Donji Miholjac, Valpovo, Našice,Donji Miholjac, Đakovo, Levanjska Varoš i Vinkovaca.

In memoriam

Ljubomir-Maric-120x150
Tužna srca javljamo svim prijateljima i znancima žalosnu vijest da je umro dugogodišnji član udruge "Pčela" Osijek Ljubomir Marić

Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se 08.03.2016. godine (utorak) u 14,10 sati na groblju MAĐARSKA RETFALA.

Počivao u miru!

Poziv članovima PU Pčela Osijek

logo pcelaPoziv članovima PU Pčela Osijek da pročitaju prijedlog novoga Statuta Udruge

Kako se do 01. listopada 2015.godine treba prilagoditi Statut Udruge, napisan je prijedlog novog Statuta Udruge. Novi Statut i Pravilnici o radu pojedinih tijela Udruge bi se trebali odobriti na Skupštini Udruge 01. ožujka 2015. godine. Da bi omogućili svim članovima da imaju uvid u novi Statut i Pravilnike stavljamo ih na portal. Članovi koji imaju primjedbu na nešto, neka zapišu i ponesu na sastanak četvrtkom gdje će se o tome raspravljati. Pozivamo članove da pročitaju i vrlo ozbiljno pristupe problemu oko novoga Statuta i pravilnika.

Stranica 6 od 21