Pčelari Panonije

Županijski savez pčelara Osječko-baranjske županije

Četvrtak, 22 Veljača 2018

Nalazite se ovdje: Vijesti iz udruga UP Đakovština Đakovo

UP Đakovština Đakovo

PU Đakovština Đakovo – Poziv na godišnju skupštinu

Obavještavamo Vas da će se redovna-izvještajna godišnja skupština pčelarske udruge „ĐAKOVŠTINA“ iz Đakova održati 7. veljače 2014. godine u 17,00 sati u sali za svatove „Pralas“  P. Preradovića 205, Đakovo.

 

Više...

Zapisnik sa sastanka upravnog i nadzornog odbora pčelarskog društva „Đakovština“ Đakovo

djklogo
ZAPISNIK SA SASTANKA UPRAVNOG I NADZORNOG ODBORA PČELARSKOG DRUŠTVA „ĐAKOVŠTINA“ ĐAKOVO
Sjednica je održana 25. 10. 2013. U prostorijama ugostiteljskog objekta „Laguna“ u Đakovuu kompletnom sastavu. Prisutni: Tomić Željko, Cerić Ivica, Alduk Ivica, Šušak Nikola, Tokić Stipo, Bertok Damir, Saks Zdravko, Vrbanus Hrvoje, Hrastović Franjo i Jozipović Ivica.

 

 

 

 

Više...

ZAPISNIK

SASTANAK UPRAVNOG I NADZORNOG ODBORA PČELARSKOG DRUŠTVA „ĐAKOVŠTINA“ ĐAKOVO 18. 06. 2013.

Više...

PU Đakovština Đakovo – Poziv na godišnju skupštinu

Obavještavamo Vas da će se redovna-izvještajna godišnja skupština pčelarske udruge „ĐAKOVŠTINA“ iz Đakova održati 15. veljače 2013. godine u 17,00 sati u prostorijama restorana „Laguna“ u Đakovu, Stjepana Radića 17. Molimo članove udruge da dođu barem pola sata ranije i ponesu osobne iskaznice radi skeniranja i ustrojavanja evidencije. Također vas molimo da na vrijeme uplate članarinu , kako ne bi došlo do zastoja u primanju časopisa „Hrvatska pčela“.

Više...

Zimska predavanje u PU Đakovština Đakovo

Obavještavamo Vas da pčelarska udruga ĐAKOVŠTINA iz Đakova u ovom zimskom periodu organizira stručna predavanja na teme pčelarenja po sljedećem rasporedu:

Više...

Stranica 4 od 5