Pčelari Panonije

Županijski savez pčelara Osječko-baranjske županije

Srijeda, 17 Siječanj 2018

Nalazite se ovdje: Vijesti iz saveza Manifestacije

Manifestacije

Dani meda 2017.

savez
Županijski savez pčelara
Osječko - baranjske županije
  J. J. Strossmayera  341
        O S I J E K

    U okviru manifestacije Dani meda  u Hrvatskoj održano je XXII. ocjenjivanje kvalitete sortnih vrsta meda u Hrvatskoj, XVI. ocjenjivanje pakovina meda i pića, proizvoda za poboljšanje zdravlja na bazi meda i suvenira, XIII. ocjenjivanje kvalitete pića od meda i na bazi meda, te kao najzanimljiviji dio dana meda manifestacija Mladi i med na Trgu Ante Starčevića u Osijeku.

Radni sastanak u HGK Osijek

hgk 2016 thPočetkom mjeseca srpnja, točnije 06. srpnja  s početkom u 10,00 sati u prostorijama HGK Osijek na inicijativu ŽSP OBŽ održan je prvi sastanak za pripremu manifestacije „Dani meda u Hrvatskoj“ kome su nazočili predstavnici HGK Osijek gosp Ernest Nad, gđa Stana Erstić i gosp Petnjarić, trenutno na stručnom usavršavanju u HGK Osijek. Nadalje ispred PTF prof dr sc Ljiljana Primorac, ispred „Osječkog sajma“ direktorica gđa Nada Maglajlić  gđa Vesna Grbeša, te predstavnik Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Osječko – baranjske županije gospodin Nikola Grizelj. Skupu je bio prisutan i predsjednik klastera „Roj“, a županijski Savez Pčelara OBŽ je predstavljalo tročlano izaslanstvo na čelu sa predsjednikom Slavkom Stojanović, dopredsjednikom Željkom Tomići i tajnik Saveza Mario Fišer.

Opširnije

Manifestacija Dani meda u Hrvatskoj

7. pčelarska manifestacija: „OSIJEK JE KOLIJEVKA HRVATSKOG PČELARSTVA“

Održavati će se u Osijeku 22., 23. i 24. studenog 2013. godine pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka i HGK Županijske komore Osijek

10. pčelarski dani u Vinkovcima

PČELARSKI SAVEZ VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE i HRVATSKI PČELARSKI SAVEZ organiziraju 10. PČELARSKE DANE 8. i 9. ožujka 2013. u Vinkovcima: međunarodni pčelarski sajam opreme i pčelinjih proizvoda te znanstveno - stručni skup. Središnja tema: NACIONALNI PROGRAM PČELARSTVA U REPUBLICI HRVATSKOJ“

ODRŽANA 6. PČELARSKA MANIFESTACIJA „OSIJEK JE KOLIJEVKA HRVATSKOG PČELARSTVA“

Pčelarstvo je najspremniji segment poljoprivrede pred ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Hrvatsko pčelarstvo ima tradiciju, proizvodnju, standarde, projekte, potencijale, ali još uvijek ima i problema koji opterećuju dio pčelara. I te probleme treba rješavati u izravnim kontaktima proizvođača i resornih državnih tijela.

  • «
  •  Početak 
  •  « 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  » 
  •  Kraj 
  • »

Stranica 1 od 4