Pčelari Panonije

Županijski savez pčelara Osječko-baranjske županije

Četvrtak, 22 Veljača 2018

Nalazite se ovdje: Naslovna

Obavijest pčelarima koji su predali zahtjev za potporu

Nacionalnim pčelarskim programom za razdoblje od 2014. do 2016. godine Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom omogućilo je pčelarima pokriće dijela troškova pčelarenja.

Rok za predaju zahtjeva za Racionalizaciju troškova selećeg pčelarenja bio je 15. svibnja 2016. godine, a za Tehničku pomoć pčelarima (oprema) i Varoozu bio je 20. svibnja 2016. godine. U razdoblju od 23. svibnja do 17. lipnja 2016. godine, zbog unosa zahtjeva u bazu podataka, nije moguće davanje informacija o stanju predmeta.  

Kako bi na vrijeme obradili sve zahtjeve, radi isplate do 15. listopada 2016., apeliramo na pčelare da ne zovu radi informacija o stanju zahtjeva, već da  čekaju da ih kontaktiramo, ukoliko će to biti potrebno, na brojeve telefona koje su naveli na zahtjevu.  

Uzevši u obzir da je zaprimljen velik broj zahtjeva molimo pčelare da budu dostupni za telefonski poziv u razdoblju od 23. svibnja pa sve do 15. rujna 2016. Ako se pčelar ne odazove ni na jedan od tri uzastopna poziva, koja ćemo mu uputiti u naprijed navedenom razdoblju, a radi dopune zahtjeva, zahtjev će mu u tom dijelu, ili u potpunosti, biti odbijen.

http://www.apprrr.hr/obavijest-pcelarima-koji-su-predali-zahtjev-za-potporu-1960.aspx