Pčelari Panonije

Županijski savez pčelara Osječko-baranjske županije

Četvrtak, 22 Veljača 2018

Nalazite se ovdje: Vijesti iz udruga PU Pčela Našice NAŠIČKI PČELARI ZAHVALILI SE DONATORIMA

NAŠIČKI PČELARI ZAHVALILI SE DONATORIMA

Želeći se zahvaliti svima koji su pomogli u uređenju prostorija, Pčelarska udruga «Pčela» Našice upriličila je u svojim nedavno otvorenim prostorijama druženje donatora i članova Upravnog odbora Udruge.

Zahvaljujući svima koji su na bilo koji način pomogli Udruzi u dobivanju i uređenju prostorija svojim donacijama u materijalu, opremi i dobrovoljnim radom predsjednik Udruge Anton Dalšašo naglasio je da su time pokazali svoje razumijevanje za rad Udruge, prepoznali napore njenih članova u afirmaciji pčelarstva. Posebno je ukazao na veliku ulogu pčela u prirodi ne samo kroz med i druge pčelinje proizvode već i kroz njenu nezamjenjivu ulogu u oprašivanje bilja i održavanju biljne raznolikosti. Iako pčelarska godina za pčelare nije bila povoljna i treba je što prije zaboraviti ona će ipak za našičke pčelare ostati u lijepom i trajnom sjećanju. Dobili smo i uredili prostorije i dodijeljeno nam je veliko javno priznanje ZELENA POVELJA ŽUPANIJE. Predsjednik Udruge i ovom se prigodom posebno zahvalio Gradu Našicama i gradonačelniku mr. Krešimiru Žagaru na podršci koju pruža našičkoj Udruzi i na dodijeljenim prostorijama. Prisutnim donatorima predani su prigodni pokloni.

Gradonačelnik Našica mr. Krešimir Žagar posebno je naglasio da je izuzetno zadovoljan što se konačno nakon dugo godina riješio prostor za rad Udruge, koji je zahvaljujući pomoći brojnih donatora i dobrovoljnim radom članova Udruge uređen. Zahvalio je svima koji su dali svoj doprinos da našički pčelari konačno dobiju svoje davno zaslužene prostorije. Zahvalio se pčelarima što zapaženo sudjeluju na svim manifestacijama u našem gradu i šire, a neke i sami organiziraju.

Anton Dalšašo