Pčelari Panonije

Županijski savez pčelara Osječko-baranjske županije

Srijeda, 17 Siječanj 2018

Nalazite se ovdje: Naslovna

Radni sastanak u HGK Osijek

hgk 2016 thPočetkom mjeseca srpnja, točnije 06. srpnja  s početkom u 10,00 sati u prostorijama HGK Osijek na inicijativu ŽSP OBŽ održan je prvi sastanak za pripremu manifestacije „Dani meda u Hrvatskoj“ kome su nazočili predstavnici HGK Osijek gosp Ernest Nad, gđa Stana Erstić i gosp Petnjarić, trenutno na stručnom usavršavanju u HGK Osijek. Nadalje ispred PTF prof dr sc Ljiljana Primorac, ispred „Osječkog sajma“ direktorica gđa Nada Maglajlić  gđa Vesna Grbeša, te predstavnik Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Osječko – baranjske županije gospodin Nikola Grizelj. Skupu je bio prisutan i predsjednik klastera „Roj“, a županijski Savez Pčelara OBŽ je predstavljalo tročlano izaslanstvo na čelu sa predsjednikom Slavkom Stojanović, dopredsjednikom Željkom Tomići i tajnik Saveza Mario Fišer.

Opširnije

Manifestacija Dani meda u Hrvatskoj

Poziva na 2. Sjednicu Skupštine Udruge proizvođača "Slavonskog meda"

Udruga proizvođača "Slavonskog meda" saziva:
2. Sjednicu Skupštine Udruge proizvođača "Slavonskog meda"

Poziv

8. regionalna manifestacija „Dani meda u Valpovštini“

P O Z I V
8. regionalna manifestacija „Dani meda u Valpovštini“

-    Petrijevci, 9. i 10. srpnja 2016. godine
-    Pokrovitelj manifestacije: Ministarstvo poljoprivrede
-    Organizator: Udruga pčelara „Valpovština“ Valpovo
-    Suorganizator: Općina Petrijevci

Poziv

8.Međunarodno i 10. Regionalno edukacijsko ocjenjivanje meda - Osijek 2016

Stolovi-pripremljeni
UP SiB “Radilica“ Osijek u suradnji sa Poljoprivrednim fakultetom iz Osijeka organizira
8. Međunarodno i 10. Regionalno  ocjenjivanje meda- Osijek -2016
Pod medijskim pokroviteljstvom Hrvatskog pčelarskog saveza

  JAVNI  NATJEČAJ

Tretiranje komaraca

Poštovani,
u prilogu Vam dostavljamo obavijest i operativni plan o provođenju dezinsekcije komaraca sa zemlje koje će se izvršiti 8. srpnja 2016.g. području Višnjevca i Josipovca prema nalogu br. 149 i obavijest i operativni plan provođenja dezinsekcije iz zraka koja će se izvršiti 8. srpnja 2016.g.na području Halaševa i Topolika prema nalogu br. 150.

Napomena: za dezinsekciju komaraca koristiti ćemo isključivo sredstva ( Aqua K-Othrine i Neopitroid premium) koja su odobrena u skladu s Uredbom (EU) br. 528/2012 Europskog parlamenta i Vijeća i pratećim zakonskim propisima.

Prilog

Tretiranje komaraca

Poštovani,
ovim putem prosljeđujemo Vam najavljene tretmane dezinsekcije komaraca sa zemlje ( prema nalogu 135, 136, 137, 139  i 140) koji su odgođeni po preporuci stručnog nadzora zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, te Vas obavještavamo da će isti biti izvršeni danas sukladno dostavljenim operativnim planovima.

Pestrid d.o.o.

Tretiranje komaraca na području Retfale

Operativni plan dezinsekcije komaraca - nalog br. 138  - adulticidni tretman sa zemlje na području Retfale koji će se provesti 26.lipnja 2016.g.

Prilog

Stranica 10 od 61